Geef je oude gsm of smartphone een tweede leven

De nieuwe iPhone of Android smartphone is uitgekomen. En natuurlijk wil jij het nieuwste toestel. Maar wat ga je met je oude gsm of oude smartphone doen?

Geef je oude toestel een tweede leven en laat het door ons recycleren. De componenten in je toestel kunnen namelijk een nieuwe toepassing vinden in andere toestellen of smartphones.

Als het toestel nog in goede staat is kunnen we in samenspraak met jou de data professioneel verwijderen en het toestel klaarmaken voor hergebruik. Je ontvangt hoe dan ook een vergoeding voor je toestel. Win, win!

  • Je refurbished toestel kan iemand anders nog gelukkig maken
  • Ontvang een  extra vergoeding voor je toestel afhankelijk van het type
  • Draag bij aan een betere samenleving & milieu
  • Eventuele data op het toestel wordt professioneel verwijderd

Hoe werkt het?

1

Breng je elektronica binnen

Als particulier kan je je elektronica binnenbrengen zonder afspraak tijdens onze openingsuren. Je kan ook beroep doen op onze ophaaldienst. Voor ondernemingen bieden we ook een containerdienst aan.

2

Sorteren, afwegen en/of testen

Je toestellen worden gesorteerd, gewogen en indien van toepassing getest voor hergebruik. Daarna ontvang je een overzicht met alle gesorteerde materialen en hun waarde.

3

Vergoeding

Je ontvangt op basis daarvan een aankoopbon. Daarna wordt de facturatie en betaling snel en correct afgehandeld.

Nog vragen?

Wat gebeurt er met de data op mijn toestel?

Of het toestel dat je binnenbrengt nu gerecycleerd of gerefurbishd wordt, de data die er eventueel op staat wordt professioneel vernietigd. Uiteraard volledig in overeenstemming met de GDPR regelgeving. Je kan hiernaast ook een  een certificaat verkrijgen dat aantoont dat je data correct en grondig werd verwijderd.  We hebben toestellen en software die u 100% kunnen garanderen dat uw data vernietigd werd en dit volgens de hoogste veiligheidsnormen voorgeschreven door officiële instanties zoals NATO, NSA, DIN66399,....

Hoe wordt de vergoeding bepaald die ik krijg voor mijn elektronisch toestel?

Wanneer je je toestel binnenbrengt wordt het gesorteerd en gecontroleerd. Daarna krijg je een overzicht met alle verzamelde materialen/toestellen, hun gewicht en de waarde die daar tegenover staat. We werken steeds met marktconforme prijzen. Je ontvangt van ons ook een gedetailleerde aankoopbon of factuur.

Word ik onmiddellijk vergoed?

In de meeste gevallen ontvang je onmiddellijk het bedrag dat tegenover de verzamelde materialen staat. Enkel in uitzonderlijke gevallen is dat niet mogelijk. Bijvoorbeeld wanneer er elektrische kabels tussen de verzamelde materialen zitten. In dat geval zijn wij wettelijk verplicht om de betaling uit te voeren via een overschrijving.

Je oude gsm of smartphone laten recycleren?

Spring gerust binnen tijdens de openingsuren van GRSE. Geen afspraak nodig!

Colimetals / GRSE
Colimetals / GRSE
Antwoordt binnen enkele uren
Colimetals / GRSE

Hi,
Hoe kunnen we je helpen?