Datavernietiging van digitale dragers

Tegenwoordig bevatten enorm veel toestellen vertrouwelijke en gevoelige gegevens. Denk maar aan laptops, computers, servers, of tablets. Maar ook toestellen waar je niet meteen aan denkt kunnen zo’n gevoelige gegevens bevatten. Bijvoorbeeld printers of digitale camera’s.

Maar wat doe je dan als je die toestellen niet meer nodig hebt? Hoe ben je er zeker van dat de data erop volledig vernietigd wordt en dus niet kan verspreid worden?

Er zijn een heleboel manieren om digitale data te verwijderen. Maar wat je misschien niet weet is dat in veel gevallen die data nog steeds te herstellen valt. Je bent dus nooit helemaal zeker dat je data onherstelbaar vernietigd is tenzij je die data professioneel laat verwijderen.

Wij werken met professionele toestellen en erkende software om je data te vernietigingen. Deze geven u 100% zekerheid  dat uw data vernietigd werd en dit volgens de hoogste veiligheidsnormen voorgeschreven door officiële instanties zoals NATO, NSA, DIN66399,....

Kom gerust langs tijdens onze openingsuren. Je hoeft geen afspraak te maken.

  • Absolute zekerheid dat je gevoelige data 100% vernietigd wordt
  • Unieke vernietigingsmethodes die ontwikkeld werden o.a. door de NATO
  • Mogelijk vanaf 1 tot meer dan 5000 stuks
  • Officieel certificaat van datavernietiging als officieel bewijs
  • Conform met de GDPR-regelgeving
  • Softwarematige of mechanische vernietiging

Datavernietiging met gespecialiseerde toestellen en software

Omdat we gespecialiseerde toestellen en software gebruiken, kunnen we je met 100% zekerheid garanderen dat je data correct en compleet wordt vernietigd. Of dat nu softwarematig of mechanisch gebeurt. Zo kan jij op je twee oren slapen.

Overtuigd? Kom gerust langs tijdens onze openingsuren. Je hoeft geen afspraak te maken om je data te laten vernietigen.

Certificaat van vernietiging

Na de vernietiging van je data ontvang je van ons een certificaat van datavernietiging. Dat is een sluitend bewijs dat alles correct verlopen is volgens strenge regels.

Overtuigd? Kom gerust langs tijdens onze openingsuren. Je hoeft geen afspraak te maken om je data te laten vernietigen.

Softwarematig of hardwarematige datavernietiging

We kunnen je data zowel softwarematig als mechanisch vernietigen. Softwarematige vernietiging betekent dat je hardware zelf intact blijft. Je toestel (bijvoorbeeld een laptop of computer) blijft daardoor bruikbaar en kan een tweede leven krijgen via hergebruik. Als je  kiest voor hardwarematige vernietiging wordt je toestel volledig vernietigd. Een tweede leven is dan uitgesloten.

Interesse? Kom gerust langs tijdens onze openingsuren. Je hoeft geen afspraak te maken om je data te laten vernietigen.

Hoe werkt het?

1

Breng je elektronica binnen

Als particulier kan je je elektronica binnenbrengen zonder afspraak tijdens onze openingsuren. Je kan ook beroep doen op onze ophaaldienst. Voor ondernemingen bieden we ook een containerdienst aan.

2

Vernietiging

We vernietigen je data softwarematig of mechanisch met professionele en erkende software en toestellen die ontwikkeld werden volgens de hoogste normen.

3

Certificaat

Je ontvangt een certificaat van vernietiging als sluitend bewijs dat alles correct vernietigd werd.

Datavernietiging nodig?

Geen afspraak nodig. Je kan tijdens de openingsuren van GRSE gerust langskomen.

Colimetals / GRSE
Colimetals / GRSE
Antwoordt binnen enkele uren
Colimetals / GRSE

Hi,
Hoe kunnen we je helpen?