Als onderneming die dag in dag uit bezig is met recycleren zijn we natuurlijk fel bezig met duurzaam ondernemen en het effect dat we hebben op het milieu. Daarnaast willen we ook een positieve impact nalaten op onze samenleving en meebouwen aan een maatschappij waar iedereen het recht heeft op gelijke kansen en die ook krijgt. Daarvoor werken we samen met aan aantal partners:

Onze partners

CAW

Wie zijn ze?

Voor sommige mensen loopt het leven niet zoals gewenst. Men krijgt problemen op het werk of in een relatie, men zit niet goed in je vel, schulden stapelen zich op. Of iemand wordt slachtoffer van een misdrijf.

Het kan iedereen overkomen. Een op de vijf Vlamingen kampt met angstgevoelens, vier op de tien ligt ’s nachts wakker van financiële zorgen. Sommigen kunnen terecht bij familie of vrienden.

Soms is dat niet genoeg en hebben mensen nood aan extra hulp. Dan is CAW Antwerpen er. Samen zoeken ze de weg naar een oplossing. Het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW) helpt mensen met al hun vragen en problemen die te maken hebben met welzijn. Want iedereen heeft recht op welzijn.

Hoe dragen wij bij?

We doneren laptops die door ons herbruikbaar zijn gemaakt. Deze worden door het CAW vervolgens o.a. ingezet om kwetsbare personen op weg te helpen. Dankzij een betaalbare, maar kwalitatieve laptop kunnen mensen aan een opleiding starten, nieuw werk of een woning zoeken, deelnemen aan het sociale leven, contact leggen met hulp -en dienstverleners, hun kinderen helpen met huiswerk enzovoort.

Dankzij dit project dragen we bij aan een inclusieve digitale samenleving!

Bezoek website

Je oude metalen en/of elektronica laten recycleren?

Kom gerust langs zonder afspraak.

Colimetals / GRSE
Colimetals / GRSE
Antwoordt binnen enkele uren
Colimetals / GRSE

Hi,
Hoe kunnen we je helpen?